10 Tayar SINOTRUK HOWO 430HP Traktor Lori Ke Kenya

2024/07/31 14:21

Pelanggan Kenya menemui kami melalui Google, dia adalah pengurus sebuah syarikat pengangkutan tempatan, kerana perluasan kerja perlu membeli dua trak traktor untuk pengangkutan jarak jauh. Selepas komunikasi, kami tahu bahawa pelanggan mahukan kuasa kuda yang besar. Mengikut keperluan pelanggan, kami mengesyorkan10 Tayar SINOTRUK HOWO 430HP Traktor Lori, dan menghantar gambar yang berkaitan. Pelanggan berpuas hati selepas melihatnya dan membuat pesanan dengan segera.

10 Tayar SINOTRUK HOWO 430HP Traktor Lori.jpg

10 Tayar SINOTRUK HOWO 430HP bahagian atas teksi trak traktor dilengkapi secara pilihan dengan hud pemesong, yang boleh membimbing aliran udara di bahagian hadapan dengan berkesan, mengurangkan rintangan udara dan mengurangkan penggunaan bahan api. Penggunaan tayar jenama TRIANGLE, prestasi yang stabil dan boleh dipercayai, hayat perkhidmatan yang panjang, dan liputan menyeluruh cawangan selepas jualan, mudah untuk penyelenggaraan dan pembaikan susulan.

10 Tayar SINOTRUK HOWO 430HP Traktor Lori.jpg

Traktor 10 Tayar SINOTRUK HOWO 430HP dilengkapi secara pilihan dengan tangki bahan api 400L+600L, yang mempunyai kapasiti besar dan boleh meningkatkan julat dalam perjalanan, mengurangkan masa mengisi minyak dan meningkatkan kecekapan kerja. Sistem anti-kecurian tangki bahan api dipasang, yang boleh mengelakkan fenomena kehilangan bahan api dan kebolehpercayaan yang lebih tinggi. Kami juga boleh memilih tangki bahan api 400L, 600L, 1000L mengikut keperluan pelanggan.

10 Tayar SINOTRUK HOWO 430HP Traktor Lori.jpg

Dalam proses pengeluaran trak, perlu memotong keluli terlebih dahulu, dan kemudian menjalankan proses kimpalan. Apabila memotong, kami menggunakan mesin pemotong laser, yang boleh meningkatkan ketepatan pemotongan, memastikan kualiti pemotongan tanpa masalah, dan mempercepatkan kelajuan pemotongan, memendekkan masa pengeluaran, dan kebolehpercayaan yang lebih tinggi.