Penghantaran Treler Tangki Minyak 2 Unit 36000 Liter Ke Cameroon

2022/11/17 10:47

Pelanggan di Cameroon sering menggunakan trak tangki minyak untuk mengangkut bahan api petrol dan diesel, tetapi kedua-dua jenis minyak tidak boleh dicampur bersama pada masa yang sama, menyebabkan kecekapan pengangkutan yang rendah. Pelanggan memutuskan untuk membeli dua unit treler tangki minyak untuk mengembangkan armada pengangkutan dan meningkatkan kecekapan. Pelanggan mendapati treler tangki minyak kami sangat cantik dan kukuh dengan melawati laman web kami. Dan dia pun tengok video trailer lori tangki minyak jenama TRUCKMAN kami, jadi dia nak beli 2 unit trailer dari kami dulu.

oil tanker trailers

TRUCKMAN mempunyai pengalaman yang sangat kaya dalam mereka bentuk treler tangki minyak, kemajuan pengeluaran menggunakan banyak teknologi canggih. Seperti teknologi kimpalan tenggelam automatik, teknologi pemotongan laser, tembakan teknologi letupan dan pemegang anti-karat dan lain-lain. Teknologi ini menjadikan treler tangki minyak kami sangat kompetitif dan produk kami mempunyai hayat perkhidmatan yang sangat panjang dan kualiti yang boleh dipercayai . Pada masa ini, kami mempunyai ramai pelanggan yang memulangkan pesanan kami kepada kami. Dan treler kapal tangki minyak kami boleh memenuhi semua jenis permintaan sijil, seperti BV, SGS dll.

oil tanker trailer

Selain penggunaan teknologi pengeluaran termaju, TRUCKMAN semi trailer juga menggunakan komponen kualiti yang boleh dipercayai dan jenama terkenal. Dengan membeli terus daripada pelbagai pengeluar alat ganti, kami dapat mengurangkan kos pembelian untuk pelanggan dan memastikan ketulenan jenama alat ganti tersebut. Sebagai contoh, terdapat banyak salinan ZY, FUWA, BPW gandar di pasaran, ciri biasa mereka ialah harga secara amnya 1/3 lebih rendah daripada jenama sebenar, dan kualitinya sangat tidak boleh dipercayai !

original FUWA axle

Apakah Faedah Petak Treler Tangki Minyak?

Treler tangki minyak mempunyai banyak faedah dari segi pembahagian. Pelbagai jenis cecair kimia boleh diangkut, yang meningkatkan kecekapan dan mengurangkan kos pengangkutan. Di samping itu, dengan membahagikan petak, ia boleh mengurangkan kesan kargo pada dinding badan kapal tangki, sekali gus meningkatkan keselamatan pengangkutan.

4 pcs compartment tanker body