2 Unit Treler Tangki Bahan Api 40000 Liter Untuk Filipina

2022/11/23 11:42

2 unit treler tangki bahan api 40000 liter  penghantaran ke Filipina. Pelanggan sebelum ini telah bertanya tentang treler katil rendah 60 tan kami, kerana dia sangat ketat dengan bajetnya dan tidak memerlukan jenama semi- bahagian treler, akhirnya dia memilih pembekal lain. Selepas 5 bulan penggunaan, pelanggan menyedari bahawa cat pada treler katil rendahnya telah mula jatuh, platform pemuatan telah runtuh dan gandar mengalami masalah berterusan. Dia kesal kerana hanya mementingkan harga dan mengabaikan kualiti.

40000 liter fuel tanker trailer

Melalui komunikasi tempahan treler katil rendah sebelum ini dan rakan-rakan pelanggan yang datang untuk memeriksa kilang, pelanggan sudah mengenali kami dengan baik. Selepas 2 hari membincangkan treler tangki bahan api konfigurasi dan harga, pelanggan dengan cepat mengesahkan perintah itu. Kami juga menyediakan penyelesaian kepada masalah dengan treler katil rendah pelanggan dan menjamin bahawa treler tangki bahan api TRUCKMAN tidak akan menghadapi masalah ini. Treler tangki bahan api 2 unit 40000 liter ini akan mengangkut 4 jenis minyak, sangat meningkatkan kecekapan pengangkutan.

40000 liter fuel tanker trailer

Dua treler tangki bahan api dikawal oleh gegelung CNC automatik, yang membentuk silinder dalam satu laluan, supaya tiada kerosakan pada bahagian dalam plat dan tangki tidak mudah retak. Proses kimpalan automatik memastikan jahitan kimpalan menyenangkan dari segi estetik dan tiada keretakan pada kimpalan plat keluli. Kepala bola diperbuat daripada keluli tahan karat, yang cantik dan praktikal, dan sokongan luar yang diperkukuh membolehkan tangki untuk menahan daya yang lebih baik.

automated CNC coiler

Kami juga mengesyorkan treler tangki bahan api diperbuat daripada aluminium, yang mempunyai kelebihan berikut:

1. ringan, 1/3 berat keluli. treler tangki bahan api aloi aluminium mempunyai pusat graviti yang rendah disebabkan oleh berat badan kapal tangki yang ringan, yang menjadikannya kurang berkemungkinan untuk berguling dan lebih selamat.

2. Bahan aloi aluminium mempunyai kekuatan dan keliatan yang baik. Dekat dengan keluli, ia boleh menyerap tenaga yang dihasilkan oleh perlanggaran melalui ubah bentuk dan tidak akan terkoyak secara tiba-tiba.

3. rintangan kakisan yang baik, rintangan kakisan yang tinggi, 15-20 tahun adalah hayat perkhidmatan asas treler tangki bahan api aluminium. Lapisan padat aluminium oksida terbentuk di permukaan, yang berkesan menghalang atmosfera dan  serangan kelembapan dan tidak mencemarkan minyak dengan berkarat.