3 Penghantaran Treler Kargo Lori Pagar Gandar Ke Senegal

2022/08/31 11:03

Treler kargo trak pagar gandar 3 sangat popular di Senegal, kebanyakan pelanggan kami menggunakan beg simen pengangkutan treler, semua jenis kontena dan keperluan harian dari pelabuhan Dakar, Senegal ke Mali. Pelanggan Senegal kami mendapat maklumat hubungan kami dari rakannya, sebelum kami memetik banyak trak dan harga semi treler kepadanya dan menghantar banyak dokumen mengenai syarikat kami juga.

fence truck cargo trailer

Pelanggan mahukan treler kargo trak pagar 3 gandar boleh mengangkut kargo 60 tan, ketinggian dinding sisi treler lebih tinggi. Pelanggan sebelum membeli beberapa unit menggunakan treler kargo lori pagar juga, tetapi treler itu kini tidak dapat memenuhi permintaan kerja. Kami telah menunjukkan treler kargo trak pagar jenama TRUCKMAN kami banyak maklumat, pelanggan 100% percaya kami dapat memberinya treler yang berkualiti. Dia menantikan pesanannya selesai.

fence truck cargo trailer

Dan mengapa pelanggan akhirnya memilih treler kargo trak pagar TRUCKMAN ? Bukan sahaja komponen utama menggunakan bahagian jenama terkenal, menggunakan teknologi pengeluaran maju, tetapi juga treler kami dengan banyak reka bentuk terperinci yang baik. Itu sahaja yang tidak boleh dilakukan oleh orang lain. Kami Berkeras untuk menggunakan aksesori jenama terkenal, dan sentiasa mengutamakan kualiti. Itulah sebabnya kami boleh berkembang dengan begitu pantas, sehingga kini semi treler TRUCKMAN kami telah dieksport ke 67 negara, lebih daripada 100 pelanggan lama terus memberi kami pesanan!

Famous brand parts

Sebagai tambahan kepada kelebihan produk kami, kami mempunyai banyak jurujual yang sangat profesional dengan purata 7 tahun pengalaman jualan. Seperti yang kita sedar bahawa ramai bakal pelanggan akan mendapati isu karat apabila mereka menerima barangan tersebut. Dan kargo kami tidak pernah seperti ini, kerana kami menyembur lilin dan meletakkan tarpaulin pada trak dan treler sebelum penghantaran.

cover the rainboat