Penghantaran Treler Katil Rendah 3 Gandar Ke Zambia

2023/11/01 11:16

Penghantaran treler katil rendah TRUCKMAN 3 gandar kami ke Zambia sekali lagi, sebelum pelanggan membeli 2 unit treler katil rendah untuk pengangkutan roller jalan. Kini dengan pengembangan perniagaannya, terdapat keperluan mendesak untuk membeli 2 treler katil rendah untuk keperluan pengangkutan.  Treler sebelum 2 katil rendah adalah penghantaran melalui kapal kargo pukal, dan kali ini kami akan menggunakan kontena 40HQ untuk melakukan kerja penghantaran. Kami hanya menggunakan masa 10 hari menyelesaikan pengeluaran, menjimatkan banyak masa pelanggan.

3 axle low bed trailer

Kapasiti memuatkan reka bentuk treler katil rendah dua keping ini ialah 50 tan, berat tare ialah 9.9 tan dan berat kasar ialah 60 tan. Treler katil rendah menggunakan dua jenis bahan, rasuk utama, rasuk sisi, tangga dan beberapa bahagian kapasiti galas beban utama menggunakan keluli berkekuatan tinggi T700 dengan kapasiti galas beban yang meningkat, dan bahagian lain seperti rasuk silang, platform pemuatan. mengguna pakai keluli mangan Q355. Gabungan kedua-dua keluli memastikan kapasiti galas beban sambil mengurangkan kos perolehan.

Shipment via container

Kedua-dua unit treler katil rendah 3 gandar ini masih menggunakan alat ganti jenama tahan lama dan teknologi pengeluaran termaju. Pelanggan memberi kami pujian yang sangat tinggi untuk dua treler katil rendah terakhir, katanya treler katil rendah digunakan selama 3 tahun, tidak ada masalah besar. Lampu masih berfungsi dan tayar tidak berubah. Warna cat masih kelihatan cerah dan tidak jatuh. Bukan sahaja kualiti treler katil rendah kami yang boleh dipercayai, tetapi juga penyelenggaraan tepat pada masanya oleh pelanggan kami mempunyai banyak kaitan dengannya. Penyelenggaraan yang tepat pada masanya boleh memanjangkan hayat perkhidmatan treler katil rendah.

Shipment via container

Treler katil rendah biasanya dihantar melalui kargo pukal atau kapal RORO, tetapi kali ini akan menggunakan kontena 40HQ untuk melakukan penghantaran. Satu kontena boleh memuatkan 2 pcs treler katil rendah dengan mudah, dan dengan kos pengangkutan yang rendah berbanding dengan kargo pukal dan kapal RORO. Ia juga menghalang karat dan calar. Masa penghantaran adalah sangat stabil dan sangat cepat, kapal kontena boleh tiba dalam masa kira-kira 25 hari. Ia sangat bagus untuk pelanggan.