Penghantaran Treler Kargo 3 Gandar 50 Tan Ke Mozambique

2023/06/15 10:09

Treler kargo 3 gandar boleh memuatkan 50 tan semua jenis barangan am dan kontena. Pelanggan Mozambique kami memerlukan treler kargo 3 gandar mengangkut jagung, setiap perjalanan perlu mengangkut 50 tan dan jaraknya kira-kira 120km.  Melalui komunikasi dengan pelanggan, kami mendapati bahawa pelanggan kadangkala turut mengangkut kontena, jadi kami mencadangkan untuk menambah 8 kunci kontena pada platform pemuatan.

3 axle 50 tons cargo trailer

Treler kargo 3 gandar mempunyai dinding sisi ketinggian 800mm juga. Treler kargo jenis ini biasanya digunakan untuk mengangkut barang dan bahan yang memerlukan keselamatan dan perlindungan tambahan semasa transit. Dinding sisi yang tinggi membantu menghalang kargo daripada jatuh dari treler dan juga menghalang kecurian dan akses tanpa kebenaran ke kargo.  Ketebalan dinding sisi ialah 1.5mm, gunakan teknologi kimpalan automatik, yang boleh menjamin kotak kargo tidak retak apabila muatan berlebihan. Dan korugasi mendatar membantu meningkatkan kekukuhan dinding sisi.

3 axle 50 tons cargo trailer

Oleh kerana treler kargo 3 gandar perlu memuatkan kargo 50 tan, gandar menggunakan gandar 13 tan model FUWA. Dengan sokongan dua gandar di hadapan kepala lori, tiada masalah untuk mengangkut 50 tan kargo. Ia juga penting untuk memastikan bahawa treler kargo diselenggara dan diperiksa dengan betul untuk memastikan pengangkutan yang selamat dan cekap. Terdapat juga mempunyai BPW, ZY dll jenama gandar boleh pilihan. Pertimbangkan penggunaan bahan api, suspensi udara sudah pasti pilihan yang baik.

3 axle 50 tons cargo trailer

2 pcs atau 3 pcs 3 gandar 50 tan treler kargo boleh disatukan, menjimatkan kos pengangkutan.  Ia boleh melalui kapal kargo pukal, kapal kontena dan kapal RORO, tetapi ia memerlukan perancangan dan penyelarasan yang teliti. Perhatian khusus harus diberikan kepada masalah terlanggar dan berkarat! Kami sangat profesional dalam bidang ini, sebagai contoh, kami menyembur semua bahagian separuh treler dengan lilin sebelum penghantaran untuk melindunginya daripada air laut dan udara lembap. Kemudian kami menutup terpal sekali lagi untuk mengelakkan hujan daripada membasuh lilin, supaya treler separuh dapat mengelakkan berkarat.

cargo trailer suspension