Penghantaran Treler Pagar 3 Gandar 80 Tan Ke Bolivia

2023/06/02 11:33

Pelanggan Bolivia kami adalah orang tengah, Dia telah berada dalam industri import selama 15 tahun dan berbahasa Inggeris dengan baik. Dia ingin membeli treler pagar 3 gandar 80 tan untuk mengimport kargo dari pelabuhan Callao (Peru) ke bandar pedalaman Bolivia.  Selepas bercakap butiran treler pagar dan mengesahkan masa pengeluaran, masa penghantaran, pelanggan Bolivia kami mengesahkan pesanan dan mengatur pembayaran selepas hari.

80 tons fence trailer

Casis treler pagar 3 gandar 80 tan diperbuat daripada keluli mangan, teknologi pemotongan laser, dan kawalan kualiti yang ketat. Rasuk utama menggunakan plat mangan, ketinggian adalah 500mm, rasuk membujur dikimpal oleh kimpalan tenggelam automatik. Casis selepas pukulan diletupkan kerja akan lebih mudah untuk menyerap cat, meningkatkan rintangan kakisan keseluruhan kenderaan. Rasuk sokongan pada kedua-dua belah melalui rasuk utama, menjadikannya satu unit dengan casis yang lebih kuat dan lebih stabil .

80 tons fence trailer

Treler pagar 3 gandar ini akan memuatkan 80 tan kargo setiap kali, dan apabila kumpulan kereta itu bermula, membrek atau memandu di atas tanjakan, ia tertakluk kepada impak yang lebih besar. Daya hentaman lebih besar, jadi ia mesti mempunyai kekuatan dan keliatan yang mencukupi, pada masa yang sama, kerana pin cengkaman dan pelana sering memberi kesan antara satu sama lain dan menghasilkan pergerakan relatif, jadi permukaan sambungan perlu tahan haus, Jadi ia mesti mempunyai kekerasan yang tinggi, pin traktor treler mestilah kuat. Pin traktor treler pagar kami menggunakan jenama JOST, yang boleh menjamin kualiti.