Treler Tipper 3 Gandar Untuk Mali

2023/08/03 16:35

Sebagai pengeluar treler tipper yang boleh dipercayai dan matang, syarikat kami setiap tahun boleh menghasilkan semua jenis treler tipper melebihi 500 unit. Pelanggan Mali mendapat maklumat hubungan kami daripada rakannya, dan ingin membeli treler tipper 3 gandar untuk pengangkutan pasir. Kami telah bercakap banyak butiran tentang alat ganti treler tipper, pelanggan ingin menggunakan gandar jenama ZY, jadi dia boleh mendapatkan bahagian yang sama dengan sekarang menggunakan treler. Juga dia suka tayar jenama TRIANGLE yang lebih tahan lama berbanding tayar jenama biasa.

Tipper Trailer

Badan kargo treler tipper 3 gandar ialah 35 meter padu, bahan adalah plat keluli tahan haus HARDOX 400. Bandingkan dengan plat mangan, HARDOX 400 mempunyai tahap kekerasan yang tinggi iaitu kira-kira 400 HBW (kekerasan Brinell), yang menjadikannya sangat tahan haus dan lelasan, dan HARDOX 400 mempunyai kekuatan tegangan yang tinggi, yang membolehkannya menahan beban dan hentakan yang berat. HARDOX 400 digunakan terutamanya dalam peralatan perlombongan, badan kargo trak dump dan penghancur.

Tipper Trailer

Mengapa saya HYVA B rand L ifting C ylinder R disyorkan Untuk Treler Tipper ?

Silinder HYVA menawarkan beberapa kelebihan untuk treler tipper, termasuk:

Kapasiti mengangkat tinggi:  Silinder HYVA direka untuk menyediakan kapasiti angkat yang tinggi, membolehkan treler tipper membawa dan memunggah bahan pukal dalam kuantiti yang banyak dengan cekap.

Operasi yang lancar dan terkawal: Sistem hidraulik dalam silinder HYVA memastikan pengangkatan dan lambakan katil treler lancar dan terkawal, memberikan kestabilan dan keselamatan semasa proses pemunggahan.

Kebolehpercayaan dan ketahanan:  Silinder HYVA dibina untuk menahan penggunaan tugas berat dan terkenal dengan kebolehpercayaan dan hayat perkhidmatan yang panjang. Ia direka untuk menahan keadaan tapak pembinaan yang mencabar dan persekitaran lasak yang lain.

Penyelenggaraan yang mudah:  Silinder HYVA direka untuk penyelenggaraan yang mudah, dengan alat ganti yang tersedia dan sokongan perkhidmatan. Penyelenggaraan dan pemeriksaan yang kerap boleh membantu memastikan prestasi optimum dan jangka hayat silinder.