Penghantaran Treler Katil Rata 4 Gandar Ke Senegal

2023/05/29 11:56

Pengeluaran kemasan treler katil rata 4 gandar dalam masa 15 hari, akan dihantar ke pelabuhan Dakar, Senegal tidak lama lagi.  Pelanggan Senegal kami memerlukan beg simen pengangkutan treler rata 4 gandar dan kontena dari pelabuhan Dakar ke Mali, berat pengangkutan ialah 50 tan. Jarak pengangkutan adalah kira-kira 500 km setiap perjalanan, yang memerlukan treler flatbed dengan kualiti yang sangat boleh dipercayai. Treler katil rata yang boleh dipercayai akan memastikan kehadiran dan meningkatkan kecekapan pengangkutan.

4 axles flatbed trailer

Dan treler katil rata TRUCKMAN 4 gandar kami berkeras untuk menggunakan bahagian berkualiti yang boleh dipercayai. Contohnya, tayar treler flatbed menggunakan jenama tahan lama SEGITIGA, LINGLONG dan CHENGSHAN dll. Tayar kilang ini dengan rintangan haus yang tinggi, hayat perkhidmatan yang panjang, dan perkhidmatan selepas jualan dan lain-lain kelebihan. Bandingkan dengan tayar yang lebih murah, tayar TRIANGLE, LINGLONG dan CHENGSHAN $80 lebih mahal bagi setiap tayar. Tetapi hayat perkhidmatan lima kali lebih lama daripada tayar biasa! Kami mempunyai pelanggan yang baru menukar semua tayar pada treler tempat pembuangannya selepas hampir setahun digunakan.

4 axles flatbed trailer

Pencegahan karat treler flatbed 4 gandar juga merupakan tempat yang memerlukan perhatian khusus. Kami telah menerima maklum balas daripada ramai bakal pelanggan bahawa selepas 3 tahun penggunaan, warna cat treler flatbed mula pudar dan di beberapa tempat ia juga jatuh. Masalah seperti ini akan menyebabkan separuh treler berkarat, dan ketahanan keluli akan berkurangan, mencetuskan masalah seperti patah rasuk. Treler katil rata TRUCKMAN kami menggunakan teknologi penyemburan habuk elektrostatik, teknologi ini boleh memastikan tiada sudut mati penyemburan cat pada setiap bahagian separa treler, dan penyemburan cat permukaan lebih sekata, yang meningkatkan hayat cat dengan berkesan.