400HP SINOTRUCK HOWO Traktor Menuju ke Rwanda

2024/07/26 10:28

Pelanggan Rwanda menemui kami melalui laman web B2B, kerana kerjanya dia perlu membeli kepala traktor untuk pengangkutan jarak jauh, memandangkan situasi perjalanan malam pelanggan, kami memberinya lampu amaran pilihan, dan mengesyorkanKetua Traktor HOWO SINOTRUCK 400HP, dan menghantar video berkaitan. Pelanggan sangat berpuas hati selepas melihatnya dan membuat pesanan dengan segera. Kini kepala traktor telah dihasilkan dan sedang menunggu penghantaran.

400HP SINOTRUCK HOWO Traktor Head.jpg

400HP SINOTRUCK HOWO kepala traktor dengan deflektor pilihan di bahagian atas teksi boleh mengurangkan rintangan angin semasa perjalanan, sekali gus mengurangkan penggunaan bahan api. Lampu amaran boleh memainkan peranan amaran kepada pejalan kaki dan kenderaan di sekeliling, dan meningkatkan keselamatan perjalanan malam. Lampu depan dilengkapi dengan penutup pelindung pilihan, yang boleh mengelakkan kerosakan yang disebabkan oleh ketukan dan sebab lain serta memanjangkan hayat perkhidmatan.

400HP SINOTRUCK HOWO Tractor Head.jpg

Kepala traktor SINOTRUCK HOWO 400HP menggunakan tayar tanpa tiub 315/80R22.5, yang mempunyai fungsi meletihkan haba yang baik dan tidak mudah ditekan atau letupan dalam cuaca panas, dengan kapasiti tampung yang kuat untuk pengangkutan jarak jauh, prestasi yang stabil dan boleh dipercayai. Kami ada TRIANGLE, LINGLONG, DOUBLE COIN, CHAOYANG dan jenama lain untuk anda pilih.

400HP SINOTRUCK HOWO Tayar Kepala Traktor.jpg

Sebagai tambahan kepada kepala traktor 400HP, kami juga mempunyai 380HP dan 430HP untuk pilihan pelanggan.TRUCKMAN pengalaman eksport selama bertahun-tahun menjadikan kami mempunyai tahap pemahaman yang berbeza tentang pasaran global di banyak negara, dan kami boleh mengesyorkan produk yang betul mengikut keperluan anda. Jika anda mempunyai keperluan yang berkaitan, sila hubungi kami.

400HP SINOTRUCK HOWO Tractor Head.jpg