50 Tan Treler Katil Rendah Gooseneck Boleh Tanggal ke Indonesia

2022/09/09 10:52

Seorang pelanggan Indonesia mahu treler katil rendah gooseneck seberat 50 tan boleh dilepaskan untuk mengangkut jentolak dan jengkautnya. Pelanggan mempunyai keperluan yang sangat ketat pada pelbagai parameter treler katil rendah, terutamanya ketinggian pengangkutan, dan ketinggian maksimum platform pemuatan tidak boleh melebihi 90cm. Selepas komunikasi berterusan dengan pelanggan, kami meminta jabatan reka bentuk untuk memberikan lukisan reka bentuk pelanggan, dan mengesahkan harga dan konfigurasi.

low bed trailer design drawing

Gooseneck boleh tanggal 50 tan ini menggunakan versi tugas berat brek gandar drum 20 tan jenama ZY, yang boleh brek dengan berkesan dan mempunyai prestasi keselamatan yang tinggi!  Di samping itu, tayar menggunakan tayar tahan haus jenama LINGLONG, yang lebih sesuai digunakan di jalan gunung tempatan dan kawasan perlombongan, mengurangkan kos penyelenggaraan untuk pelanggan. Penggantungan menggunakan jenis bertetulang dengan rintangan kejutan yang kuat.

low bed trailer

Untuk memastikan kualiti treler katil rendah yang boleh dilepaskan, TRUCKMAN menggunakan kimpalan arka tenggelam automatik, teknologi letupan tembakan dan cat poliuretana dan lain-lain banyak teknologi pengeluaran canggih. Kimpalan arka tenggelam automatik dapat memenuhi keperluan beban dalam keadaan jalan yang buruk; teknologi letupan tembakan dan cat poliuretana boleh Meningkatkan rintangan karat treler katil rendah dan memanjangkan hayat cat.

detachable low bed trailer

Bahan TH E treler katil rendah yang boleh dilepaskan menggunakan keluli kekuatan tinggi T700, yang mempunyai kekuatan tegangan dan ketahanan yang kuat, 5 kali ganda daripada keluli biasa, dan sangat sesuai untuk keadaan jalan yang keras. Walaupun kos pembelian lebih tinggi daripada keluli biasa, kapasiti galas lebih kuat dan hayat perkhidmatan lebih lama. Ia memastikan bahawa pelanggan boleh membayar balik kos dalam masa yang singkat dan mewujudkan faedah ekonomi yang lebih besar.

T700 high strength steel