Treler Katil Rendah Gooseneck Boleh Tanggal 60 Tan Ke Filipina

2022/10/17 14:26

Seorang pelanggan dari Filipina sebelum ini telah menghubungi kami mengenai harga treler katil rendah gooseneck boleh tanggal 60 tan , kerana had bajetnya pelanggan membeli treler katil rendah China terpakai.

detachable gooseneck low bed trailer

Treler katil rendah jenama TRUCKMAN tiada isu ini, penggantungan, spring daun dan platform pemuatan lebih tebal daripada yang digunakan. Dan semua bahan sesuai untuk permintaan pemuatan tugas berat. Cat treler katil rendah TRUCKMAN menggunakan cat poliuretana, yang mempunyai kelebihan lekatan yang tinggi, tahan haus, tahan kakisan dan warna-warna cerah dan lain-lain. Apabila dicakar dengan objek tajam, cat poliuretana ( warna putih ) hanya akan menunjukkan calar cetek; manakala cat biasa akan menunjukkan fenomena bahawa cat di sekeliling calar akan jatuh. Lihat gambar perbandingan:

paint compare picture

Mengikut bilangan gandar dan dimensi platform pemuatan, kapasiti beban treler katil rendah juga berbeza. Tetapi bahan treler katil rendah juga boleh mempengaruhi

detachable gooseneck low bed trailer

Walaupun pelayaran dari pelabuhan China ke Manila, Filipina hanya mengambil masa seminggu, ia perlu dilindungi daripada karat. Kerana air laut bukan sahaja akan membuat treler katil rendah berkarat, tetapi juga menjejaskan sistem litar elektrik separuh treler, menyebabkan masalah litar pintas dan kebakaran yang serius.