Treler Katil Rendah Gooseneck 80 Tan Untuk Zimbabwe

2023/07/14 10:15

Pelanggan Zimbabwe sentiasa terlibat dalam penyewaan peralatan perlombongan, kini memerlukan 1 set 80 tan treler katil rendah gooseneck untuk menggantikan yang lama.  Pelanggan tahu treler katil rendah model gooseneck boleh memuatkan peralatan dengan mudah, tiada risiko terbalik dan platform muatan rendah, sesuai untuk pengangkutan di jalan raya dengan ketinggian dan jalan berlubang yang terhad. Selepas kami menunjukkan gambar dan video treler gooseneck lowbed kami kepada pelanggan, pelanggan membuat pelarasan mengikut keperluannya dan membayar selepas membincangkan harga.

gooseneck lowbed trailer

Treler lowbed gooseneck ini boleh memuatkan semua jenis peralatan pembinaan dan perlombongan, jumlah panjang mencapai 15 meter, lebar 3.5 meter dan ketinggian platform memuatkan hanya 0.5 meter. Rasuk utama, rasuk sisi dan rasuk sokongan semuanya menggunakan keluli kekuatan tinggi T700, sebutkan keluli kekuatan tinggi T700, ia adalah keluli yang baik untuk mengeluarkan treler separuh. Kekuatan hasil mencapai 700Mpa, ia 5 kali ganda kapasiti menanggung daripada plat mangan Q355 biasa.

gooseneck lowbed trailer

Apakah Perbezaan Antara Treler Katil Rendah Gooseneck dan Treler Katil Rendah Biasa ?

1. Reka bentuk: Treler katil rendah gooseneck mempunyai struktur gooseneck yang memanjang dari hadapan treler dan bersambung dengan kenderaan penunda. Reka bentuk ini membolehkan pengagihan berat dan kestabilan yang lebih baik, terutamanya apabila membawa beban berat. Sebaliknya, treler katil rendah mempunyai reka bentuk rata tanpa leher angsa, dan beban dibawa lebih dekat ke tanah.

2. Kapasiti Pemuatan: Treler katil rendah Gooseneck umumnya mempunyai kapasiti pemuatan yang lebih tinggi berbanding treler katil rendah. Reka bentuk gooseneck membolehkan ruang dek yang lebih besar, yang boleh memuatkan peralatan yang lebih besar dan lebih berat.

3. Kebolehgerakan: Treler katil rendah biasanya lebih mudah dikendalikan berbanding treler katil rendah leher angsa. Ketiadaan leher angsa membolehkan pusingan yang lebih ketat dan pergerakan yang lebih mudah dalam ruang terkurung.

4. Kenderaan Tunda: Treler katil rendah gooseneck memerlukan kenderaan penarik dengan halangan leher angsa, yang biasanya merupakan trak tugas berat. Treler katil rendah, sebaliknya, boleh ditarik oleh pelbagai kenderaan, termasuk trak dan traktor.

5. Kepelbagaian: Treler katil rendah selalunya lebih serba boleh dari segi jenis kargo yang boleh dibawa. Ia boleh digunakan untuk mengangkut bukan sahaja peralatan berat tetapi juga jenis beban lain seperti kenderaan, kontena, atau rumah modular. Treler katil rendah Gooseneck direka terutamanya untuk pengangkutan peralatan berat.