Penghantaran Treler Katil Rata Kontena Boleh Dipanjangkan Ke Chile

2023/05/19 10:15

Treler katil rata kontena boleh dipanjangkan sedia untuk dihantar ke Chile pada hari Ahad. Pelanggan kami di Chile tidak berbahasa Inggeris, hanya bahasa Sepanyol, tetapi pengurus jualan kami, Peter, sangat sabar dan menggunakan Terjemahan Google untuk menyampaikan semua butiran dengan pelanggan. Kepercayaan dan kelulusan pelanggan telah diterima dengan baik. Melalui komunikasi kami, kami mengetahui bahawa pelanggan memerlukan mesin yang boleh mengangkut kontena 1 x 20FT dan 1 x 40FT pada masa yang sama.

extendable container flatbed trailer

Treler flatbed kontena ini selepas boleh dipanjangkan jumlah panjang boleh mencapai 18m, yang boleh memenuhi 2 kontena berbeza dan pengangkutan objek panjang lain dan lain-lain. Dan kapasiti memuatkan keseluruhan treler flatbed kontena boleh dilanjutkan mencapai 50 tan, memenuhi keperluan beban standard. Reka bentuk ini sangat memudahkan keperluan pengangkutan pelanggan dan mencipta faedah ekonomi yang lebih besar.

extendable container flatbed trailer

Memandangkan jangka hayat treler katil rata kontena boleh dipanjangkan kami dan kemudahan penyelenggaraan untuk pelanggan kami. Treler kami dilengkapi dengan gandar jenama FUWA, tayar jenama TRIANGLE dan kaki sokongan jenama JOST dan pin traktor. Aksesori ini memastikan kebolehpercayaan semi-treler kami dan mengekalkan kadar kehadiran yang tinggi. Mereka juga boleh didapati di pasaran untuk tujuan penyelenggaraan.

extendable container flatbed trailer

Mengenai penghantaran treler flatbed kontena boleh dilanjutkan, semua treler sebelum penghantaran ke pelabuhan penghantaran akan meliputi terpal kalis air dan lilin semburan, jadi ia boleh mengelakkan isu karat. Ia juga boleh dimasukkan ke dalam bekas, lebih selamat dan boleh mengurangkan kos pengangkutan.