Treler Dinding Sisi Tiga Ganda 60 Tan Ke Zimbabwe

2024/07/24 15:51

Pelanggan di Zimbabwe menghubungi kami melalui platform media sosial, dia perlu membeli treler dinding sisi untuk mengangkut bal simen dengan kapasiti kira-kira 40 tan. Mengikut permintaan pelanggan, kami mengesyorkanTreler Dinding Sisi Tiga Ganda 60 Tan, dan menghantar gambar dan video yang berkaitan, pelanggan sangat berpuas hati dengannya, dan segera membayar deposit, dan kini treler itu hampir selesai.

32 (1).jpg

Treler dinding sisi tiga gandar 60 tan digunakan terutamanya untuk mengangkut barangan isi rumah, bungkusan simen dan barangan lain, dengan 12 kunci kontena sebagai pilihan, atau ia boleh digunakan untuk mengangkut kontena selepas menanggalkan pagar. Ia menggunakan tayar tanpa tiub jenama TRIANGLE, yang mempunyai fungsi ekzos haba yang baik dan tidak terdedah kepada kebocoran udara atau tekanan berlebihan, menjadikannya sesuai untuk pengangkutan jarak jauh dan digunakan dalam cuaca panas dengan kebolehpercayaan yang lebih tinggi.

32 (2).jpg

Kotak kargo treler dinding sisi tiga gandar 60 tan diperbuat daripada bahan plat mangan Q355, yang mempunyai kekuatan lebih tinggi daripada Q235 dan keliatan yang lebih besar, dan boleh menahan tekanan yang lebih besar tanpa ubah bentuk atau pecah, dengan prestasi yang stabil dan boleh dipercayai. Rintangan kakisan adalah unggul, tidak mudah berkarat, hayat perkhidmatan yang lebih lama.

32 (3).jpg

Apabila kimpalan, kami menggunakan teknologi kimpalan tenggelam automatik, berbanding dengan kimpalan manual, teknologi kimpalan arka tenggelam automatik lebih maju, jahitan kimpalan lebih terperinci, cantik, rata, tidak akan ada kebocoran fenomena kimpalan, dan kapasiti galas rasuk utama juga lebih kuat, lebih dipercayai, dan boleh memanjangkan hayat perkhidmatan.

机器人自动焊接流水线.jpg