Treler Separuh Kargo Tiga-Gandar 80 Tan Ke Liberia

2024/07/15 16:48

Pelanggan di Liberia Yahoo carian menghubungi kami, dia perlu membeli treler separuh kargo papan rel tinggi untuk mengangkut beberapa barangan, selepas komunikasi kami mengetahui bahawa pelanggan mahukan kapasiti muatan yang lebih besar, kira-kira 80 tan. Mengikut permintaan pelanggan, kami mengesyorkanTreler Separa Kargo 80 Tan gandar tiga, dan menghantar gambar yang berkaitan, yang dijelaskan oleh jurujual kami. Pelanggan sangat berpuas hati selepas melihatnya dan membuat pesanan dengan segera.

Treler Semi Kargo 80 Tan gandar tiga.jpg

Treler separa kargo tiga gandar 80 tan menggunakan pin tunda 3.5 inci dan boleh membawa sehingga 100 tan kargo, menggunakan gandar jenama FUWA, dengan kapasiti tampung beban yang kuat, prestasi yang stabil dan boleh dipercayai serta hayat perkhidmatan yang lebih lama. Dilengkapi dengan tayar Triangle jenama 12.00R20, tayar tersebut tidak mempunyai pelapik dalam, penyerapan hentakan yang unggul dan pengurangan hingar, lebih sesuai untuk pengangkutan barang-barang jarak jauh.

Treler Semi Kargo 80 Tan gandar tiga.jpg

Tiga gandar 80 tan kotak kargo semi treler kargo diperbuat daripada bahan plat mangan Q355, kekuatan tinggi, keliatan tinggi, boleh menahan tekanan yang lebih besar, tidak mudah ubah bentuk atau patah, boleh menyesuaikan diri dengan kebanyakan keadaan kerja. Ketinggian pagar plat kotak kargo boleh dipilih mengikut keperluan pelanggan, dilengkapi dengan 12 kunci untuk kontena, juga boleh dibongkar untuk mengangkut kontena.

Treler Semi Kargo 80 Tan gandar tiga.jpg

Treler separuh perlu digunakan dengan trak traktor, kami boleh menyediakan trak traktor SINOTRUK, SHACMAN dan jenama lain, terdapat 380HP, 400HP, 430HP untuk anda pilih, selain itu, kami juga boleh mengesyorkan trak yang berbeza mengikut beban yang berbeza kapasiti, jika anda mempunyai keperluan produk yang berkaitan, sila hubungi kami. produk, sila hubungi kami.

Traktor Lori.jpg