Penghantaran Treler Kontena 2 Gandar Ke Cameroon

2023/11/10 10:49

Pelanggan Cameroon kami telah melihat treler kontena 2 gandar kami di FACEBOOK kami dan dia telah menghantar pertanyaan kepada kami untuk treler ini. Pengurus jualan kami Eric menghantar lukisan reka bentuk treler ini, gambar, video dan butiran kepada pelanggan dengan segera. Selepas menunggu selama 2 bulan, kami menerima pesanan pelanggan. Kata pelanggan, jika treler ini boleh berfungsi dengan baik untuk kontena dan pengangkutan kayu, dia akan membeli 6 pcs pada bulan Disember lagi!

2 Axles Container Trailer

Treler kontena 2 gandar ini bukan sahaja reka bentuk untuk pengangkutan kontena, tetapi juga reka bentuk untuk pengangkutan kargo tugas berat. Treler kontena menggunakan penggantungan titik tunggal, kapasiti beban besar, sesuai untuk beban berat. Ia membantu untuk meminimumkan pemindahan getaran dan kejutan dari permukaan jalan ke kargo, mengurangkan risiko kerosakan atau peralihan beban.  Penggunaan penggantungan satu titik dalam treler kontena boleh menawarkan peningkatan kapasiti beban, kestabilan, kebolehgerakan dan keperluan penyelenggaraan yang berpotensi lebih rendah, menjadikannya pilihan ideal untuk pengangkutan muatan berat.

single point suspension

Apabila treler kontena digunakan untuk memuatkan tugas berat, tayar perlu memilih model jejarian. 12.00R20 lebih baik daripada tayar model lain. Jenama tayar kami cadangkan pilih jenama TRIANGLE. Saiz tayar 12.00R20 direka untuk mengendalikan beban berat. Ia mempunyai kapasiti membawa beban yang lebih tinggi berbanding saiz tayar yang lebih kecil, menjadikannya sesuai untuk mengangkut kargo berat pada treler kontena. TRIANGLE ialah jenama tayar terkenal yang menawarkan rangkaian tayar komersial yang sesuai untuk pelbagai aplikasi, termasuk pengangkutan tugas berat.

spare tire

Keselamatan semi treler juga tidak boleh diabaikan, sebagai tambahan kepada jalur pemantul asas, alat pemadam api, lampu amaran dan sebagainya. Treler kontena kami juga menggunakan sistem brek ABS+WABCO, yang meningkatkan lagi keselamatan brek.  Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa walaupun sistem ABS menawarkan faedah keselamatan yang ketara, mereka tidak boleh dilihat sebagai pengganti teknik pemanduan yang betul dan penyelenggaraan tetap. Pemandu harus tetap berhati-hati, mengekalkan jarak mengikut yang sesuai, dan melakukan pemeriksaan rutin sistem brek untuk memastikan ia berfungsi dengan baik.

container trailer