Penghantaran Treler Katil Rendah 40 Kaki Ke Gabon

2023/11/08 11:25

Pelanggan Gabon itu mahukan separuh  treler yang boleh mengangkut kedua-dua jentera pembinaan dan kayu balak. Jadi kami mengesyorkan treler katil rendah 40 kaki ini.  Treler katil rendah 40 kaki ini mempunyai panjang 12500mm dan lebar 3000mm, ia boleh mengangkut kontena 40 kaki dan pelbagai jenis jentera pembinaan. Pelanggan memerlukan treler katil rendah ini sebagai sampel untuk menunjukkan kepada pelanggannya, selepas mengesahkan tiada masalah dia akan meletakkan 5 unit 40 kaki treler katil rendah semula!

40 Feet Low Bed Trailer

Treler katil rendah 40 kaki menggunakan gandar model tugas berat, jenama FUWA. Untuk memenuhi beban tugas berat dan membawa brek yang baik cekap. FUWA ialah pengeluar gandar treler yang terkenal dan terkenal, terkenal dengan kebolehpercayaan dan ketahanannya dalam aplikasi tugas berat. Gandar tugas berat dari FUWA direka khusus untuk memenuhi keperluan beban berat dan memberikan kecekapan brek yang sangat baik. Gandar ini direka bentuk untuk menahan beban yang tinggi dan memberikan prestasi yang boleh dipercayai walaupun dalam keadaan yang mencabar.

40 Feet Low Bed Trailer

Casis treler katil rendah 40 kaki menggunakan reka bentuk berbingkai, yang memberikan kekuatan dan kestabilan yang sangat baik. Reka bentuk berbingkai memastikan treler boleh menahan beban berat dan menahan ubah bentuk semasa pengangkutan. Rasuk sokongan atas meja pemuatan adalah padat dan tidak runtuh selepas penggunaan yang lama. Selain itu, casis dibina menggunakan teknik kimpalan kimpalan penuh. Kimpalan penuh melibatkan mengimpal semua sambungan dan sambungan dalam casis, mewujudkan struktur yang kuat dan lancar. Kaedah kimpalan ini meningkatkan kekuatan keseluruhan casis, menjadikannya lebih tahan terhadap tekanan dan memberikan ketahanan yang lebih baik.

40 Feet Low Bed Trailer

Untuk meningkatkan hayat cat dan kecemerlangan warna treler katil rendah 40 kaki kami. Separa treler kami dicat menggunakan teknologi salutan serbuk elektrostatik.  Salutan serbuk elektrostatik ialah kaedah di mana zarah serbuk kering dicas secara elektrostatik dan disembur ke permukaan treler. Zarah bercas tertarik pada permukaan logam yang dibumikan, menghasilkan salutan seragam dan pelekat. Proses ini membolehkan kemasan cat yang lebih tebal dan tahan lama berbanding kaedah cat basah tradisional.