Treler Katil Rata Kontena 4 Gandar Untuk Dr Congo

2023/03/06 09:39

Dr Congo pelanggan mahu treler flatbed kontena 4 gandar melakukan perniagaan pengangkutan kontena, kapasiti memuatkan treler flatbed kontena adalah standard, hanya 40 tan. Ia boleh mengangkut kontena 2x20FT atau kontena 1x40FT atau kontena 1x45FT, dan juga boleh mengangkut semua jenis kargo pukal. Pelanggan mengatakan dia pernah membeli treler flatbed bekas 4 gandar , tetapi apabila menerima cat treler flatbed kontena sudah jatuh dan beberapa bahagian seperti rim roda dan beberapa bahagian keluli dll. Pelanggan berasa sangat kecewa!

4 axle container flatbed trailer

Kami tahu apa yang menyebabkan masalah ini, jadi kami memberi perhatian yang besar untuk melindungi semi-treler kami daripada karat. Semua treler separuh TRUCKMAN kami akan dimuatkan ke dalam kapal di dalam (lihat tanda hijau), penutup akan ditutup selepas dimuatkan. Kaedah pengangkutan ini melindungi treler rata bekas 4 gandar daripada air laut dan udara lembap. Semi-treler di geladak adalah murah untuk pengangkutan laut tetapi ia mudah berkarat, dan karat mengurangkan hayat bahagian besi dan menyebabkan pelbagai masalah!

vessel deck and inside picture

Ini hanyalah satu aspek profesionalisme kami. Selain itu, treler alas rata bekas TRUCKMAN 4 gandar kami juga sepadan dengan penggantungan mekanikal dan udara. Suspensi udara boleh mengurangkan penggunaan bahan api dan kehausan tayar , apabila tiada kargo memuatkan, ia boleh mengangkat, menggunakan 3 gandar untuk berlari , dengan itu mencapai hasil. Dan alat ganti suspensi mekanikal termasuk rak suspensi, rod tolak, spring daun dll. Spring daun treler flatbed bekas 4 gandar menggunakan model tugas berat 90x16mmx10pcs, yang boleh sesuai untuk keadaan jalan raya yang buruk.

4 axle container flatbed trailer