Treler Semi Lowboy 5 Gandar Gooseneck Ke Cameroon

2024/07/12 15:25

Pelanggan di Cameroon menghubungi kami melalui laman web rasmi syarikat kami, dia perlu membeli treler semi lowboy dengan kapasiti muatan yang besar untuk mengangkut jentera pembinaan, pelanggan mahukan yang gooseneck. Mengikut keperluan pelanggan, kami mengesyorkanTreler Semi Lowboy Lowboy 5 Gandardan menghantar gambar yang berkaitan, pelanggan sangat berpuas hati setelah melihatnya dan membayar deposit dengan segera. Kini dua treler ini telah dihasilkan dan sedang menunggu pengangkutan.

5 Gandar Gooseneck Lowboy Semi Treler.jpg

5 Axle gooseneck lowboy semi trailer mempunyai ketinggian yang lebih rendah dari keseluruhan kenderaan, yang menjadikan kargo boleh menjadi lebih stabil dan lancar dalam proses pengangkutan. Di samping itu, reka bentuk goosenecknya menjadikan kawasan sentuhan antara hujung hadapan dan gerabak lebih kecil, mengurangkan geseran dengan berkesan, menjadikannya lebih cekap tenaga dan menjimatkan dalam proses pengangkutan, dan dapat memuatkan barangan yang lebih besar untuk meningkatkan kecekapan pengangkutan.

5 Gandar Gooseneck Lowboy Semi Treler.jpg

5 Axle gooseneck lowboy treler separuh menggunakan TSEJANGKUNGtayar jenama 12.00R20, yang mempunyai pelapik dalam, penyerapan hentakan yang baik dan kesan pengurangan hingar, yang boleh membawa pengalaman pemanduan yang selesa kepada pemandu.TSEJANGKUNGcawangan selepas jualan jenama mempunyai liputan yang komprehensif, menjadikan penyelenggaraan dan pembaikan lebih mudah dan cepat serta mengurangkan masa henti.

5 Gandar Gooseneck Lowboy Semi Treler.jpg

Apabila mengecat treler, kami menggunakan teknologi salutan serbuk elektrostatik, iaitu kaedah yang digunakan untuk menggunakan salutan pelindung atau hiasan pada permukaan objek. Ia menggunakan daya elektrostatik untuk menarik zarah serbuk kering dan melekatkannya pada permukaan objek yang dicat, menghasilkan salutan seragam dengan rintangan yang unggul terhadap lelasan dan kakisan serta hayat perkhidmatan yang lebih lama.