Traktor SINOTRUK HOWO 430HP Ke Guinea

2024/07/12 14:08

Pelanggan dari Guinea menemui kami melalui cadangan pelanggan tempatan kami, dia bekerja di syarikat pengangkutan dan perlu membeli traktor berkuasa kuda tinggi untuk pengangkutan jarak jauh. Selepas berkomunikasi dengan pelanggan, kami mengetahui bahawa dia suka traktor jenama SINOTRUK, jadi kami mengesyorkanKepala Traktor SINOTRUK HOWO 430HP, dan menghantar gambar dan video yang berkaitan kepada pelanggan, pelanggan sangat berpuas hati dengannya, dan segera membuat pesanan.

SINOTRUK HOWO 430HP Tractor Head .jpg

Kepala traktor SINOTRUK HOWO 430HP dipasang dengan lampu amaran berkembar dan penutup deflektor di bahagian atas teksi, lampu amaran berganda boleh memainkan peranan sebagai amaran kepada pejalan kaki dan kenderaan di sekeliling, dan meningkatkan keselamatan perjalanan pada waktu malam. Tudung deflektor boleh mengurangkan rintangan angin semasa perjalanan, mengurangkan penggunaan bahan api dan mengurangkan masa dan kekerapan mengisi bahan api. Penggunaan transmisi 12-kelajuan jenama Faster, permulaan yang lebih pantas, dapat menjimatkan penggunaan bahan api.

SINOTRUK HOWO 430HP Tractor Head .jpg

Kepala traktor SINOTRUK HOWO 430HP menggunakan WEICHAIenjin dengan teknologi bahan api termaju, yang boleh mengurangkan penggunaan bahan api dan mematuhi piawaian pelepasan Euro II. Enjin direka untuk kukuh dan mampu menahan masa yang lama dan beban yang tinggi, dan kuasa kuda yang tinggi sebanyak 430 menjadikan kuasa lebih berkuasa, dan ia boleh beroperasi dengan stabil dalam pelbagai keadaan jalan raya dan tidak terdedah kepada kegagalan.

Enjin Kepala Traktor SINOTRUK HOWO 430HP.jpg

Apabila memilih pengangkutan pengangkut pukal, untuk sesetengah trak yang tidak boleh dimasukkan ke dalam kabin, anda hanya boleh memilih untuk meletakkannya di geladak. Meletakkan di geladak mudah terhakis oleh air laut yang membawa kepada karat, yang menjejaskan hayat perkhidmatan, jadi kami akan membalut trak dengan kain terpal kalis air, yang boleh melindungi trak dengan lebih baik daripada menghubungi udara sejuk.