Treler Semi Tipping 60 Tan Ke Guinea

2024/04/10 15:51

Pelanggan dari Guinea menemui kami melalui perkenalan rakannya, rakannya telah membeli beberapa tippers daripada kami sebelum ini dan sangat berpuas hati dengan produk kami, pelanggan kini perlu membeli semi-treler tip untuk pengangkutan jarak jauh pasir dan kerikil, dengan kapasiti muatan kira-kira 60 tan. Mengikut keperluan pelanggan, kami mengesyorkanTreler Semi Tipping 60 Tankepadanya, dan memberi pelanggan pengenalan khusus, pelanggan sangat berpuas hati dengannya, dan segera membuat pesanan. Kini kenderaan itu telah dihasilkan dan sedang dalam perjalanan keConakrypelabuhan.

Treler Semi Tipping 60 Tan.jpg

60 Tan tip treler separuh mempunyai3 gandar, menggunakan jenama ZY, yang murah dan kos efektif; dilengkapi dengan JOST 3.5incipin cengkaman, dengan kapasiti beban maksimum sehingga 100 tan; tayar adalah tayar vakum 315/80R22.5, yang tidak mempunyai pelapik dan fungsi kehausan haba yang baik, sesuai untuk pengangkutan jarak jauh dan kawasan panas, dan tidak terdedah kepada kebocoran udara atau tekanan berlebihan, dan sangat boleh dipercayai.

Treler Semi Tipping 60 Tan.jpg

Kotak kargo separa treler 60 Tan adalah baldi segi empat tepat, sesuai untuk mengangkut kerikil, agregat dan bahan lain. Kotak kargo diperbuat daripada bahan Q355 dengan kekuatan dan keliatan tinggi, yang tidak mudah cacat atau pecah apabila menanggung tekanan besar, rintangan kakisan yang kuat dan kebolehpercayaan yang lebih tinggi. Penggunaan HYVAsilinder angkat, ringan, tekanan tinggi, daya yang lebih seragam, penggunaan mod angkat depan, struktur yang lebih munasabah, prestasi yang lebih dipercayai, kestabilan angkat yang baik, tan angkat yang besar, pekali keselamatan yang tinggi, hayat perkhidmatan yang panjang, dan penyelenggaraan kemudian lebih mudah .

Treler Semi Tipping 60 Tan.jpg

Treler semi tipping 60 Tan boleh dilengkapi dengan penggunaan traktor, kami mempunyai pengalaman eksport bertahun-tahun, kami boleh mengesyorkan model yang sepadan mengikut keadaan pasaran tempatan anda, kami menjual sejumlah besar 380HP, 400HP dan 430HP umum, teksi dengan tidur, terdapat dua tidur, lampu sisi dengan penutup pelindung, untuk mengelakkan kerosakan yang disebabkan oleh mengetuk, dan juga boleh dipasang lampu amaran di bahagian atas teksi untuk meningkatkan keselamatan perjalanan malam. Lampu amaran juga boleh dipasang di bahagian atas teksi untuk meningkatkan keselamatan perjalanan pada waktu malam. Jika anda mempunyai keperluan lain, kami juga boleh mengikut keperluan anda untuk peralatan pilihan.

SINOTRUK HOWO Traktor Lori.jpg