Treler Tangki Minyak Penuh Ke Somalia

2024/03/11 13:59

Pelanggan Somalia menemui kami di Google, dia bekerja di syarikat pengangkutan minyak, kini perlu membeli kapal tangki minyak treler penuh untuk pengangkutan minyak jarak jauh, mengikut keperluan pelanggan dan keadaan jalan tempatan, kami mengesyorkanTreler Tangki Minyak Penuhkepada pelanggan, dan jurujual kami memberi penjelasan terperinci kepada pelanggan tentang treler ini, menghantar gambar dan video yang berkaitan, pelanggan sangat berpuas hati dengan ini selepas melihatnya, dan segera membuat pesanan, kini treler penuh ini telah dihasilkan dan akan dihantar ke negara pelanggan. Pelanggan sangat berpuas hati dengan kenderaan itu dan segera membuat pesanan, dan kini treler tangki minyak penuh telah siap dan akan dihantar ke negara pelanggan.

Treler Tangki Minyak Penuh.jpg

Treler tangki minyak penuh ialah sejenis kenderaan yang menambah treler tangki di belakang lori tangki minyak biasa, dan kedua-duanya disambungkan dengan cangkuk, yang mempunyai kapasiti pemuatan yang besar dan boleh meningkatkan kecekapan pengangkutan dengan lebih berkesan, dan treler sedemikian. adalah lebih sesuai untuk ramai pekerja dalam industri pengangkutan minyak. Mengikut keperluan pelanggan, isipadu lori tangki hadapan ialah 25,000 liter, dibahagikan kepada lima petak, dan isipadu separa treler tangki belakang juga 25,000 liter, dibahagikan kepada lima petak, dengan jumlah keseluruhan 50,000 liter. Bagi memudahkan pengangkutan jarak jauh, ia dilengkapi dengan tangki bahan api berkapasiti besar 600 liter, yang boleh mengurangkan masa mengisi minyak dalam perjalanan.

Treler Tangki Minyak Penuh Potong Ikatan.jpg

Treler tangki minyak penuh menggunakan tayar 12.00R20 jenama Triangle, yang mempunyai pelapik dalam, pengurangan bunyi yang baik dan kesan penyerapan hentakan, yang boleh meningkatkan keselesaan semasa pemanduan. Kapasiti beban yang kuat, tahan haus dan boleh dipercayai, sesuai untuk versi pengangkutan tugas berat. Corak bunga tayar menggunakan corak blok TR691E, yang mempunyai cengkaman yang kuat dan tidak mudah tergelincir dalam keadaan basah, boleh beroperasi dengan stabil dalam pelbagai keadaan kerja, dan juga boleh memberikan cengkaman yang stabil dan kebolehpercayaan yang lebih tinggi apabila mendaki cerun.

Tayar.jpg

TRUCKMAN AUTO sebagai sebuah syarikat perniagaan eksport perdagangan asing yang ditubuhkan selama lebih daripada sepuluh tahun, sejak penubuhannya telah bertahun-tahun berturut-turut dengan lebih daripada 30 negara di seluruh dunia untuk mencapai kerjasama dengan Somalia selama lebih daripada enam tahun, trak kami, semi-treler, produk jentera pembinaan, dan sentiasa ke pasaran tempatan untuk dijual, dengan kerjasama pasaran tempatan kami semakin memahami pasaran tempatan, kepercayaan pelanggan juga semakin tinggi. Jika anda mempunyai sebarang keperluan produk, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa, kami akan memberikan anda trak yang betul mengikut keperluan anda.

Treler Tangki Minyak Penuh.jpg