Penghantaran Treler Tangki Bahan Api Aluminium Ke Malawi

2023/08/11 15:14

Pelanggan di Malawi memerlukan 1 treler tangki bahan api aluminium untuk memenuhi keperluan mengangkut bahan api 42000 liter, dia bertanya banyak treler tangki bahan api dan akhirnya memilih kami. Dia akhirnya memilih kami kerana kami lebih profesional, kami membuat beberapa cadangan untuk rujukan pelanggan, terutamanya memberitahu pelanggan kelebihan dan kekurangan bahan keluli karbon dan aloi aluminium, pelanggan sangat berpuas hati dengan cadangan kami.

aluminum fuel tank trailer

Badan tangki treler tangki bahan api aluminium kami di bawah pelbagai injap dasar laut, peranan utama injap dasar laut adalah untuk menyerap kenderaan dengan berkesan oleh kesan kerosakan pada pemindahan tenaga saluran paip, dan juga boleh memastikan bahawa mekanisme pengedap adalah utuh, untuk mengelakkan kebocoran bahan, untuk memastikan keselamatan keseluruhan kenderaan, sangat meningkatkan keselamatan keselamatan memandu. Fungsi utama injap dasar laut adalah untuk menyerap tenaga yang dipindahkan secara berkesan dari saluran paip apabila kenderaan rosak akibat hentaman, dan ia juga boleh memastikan integriti mekanisme pengedap untuk mengelakkan kebocoran bahan.

aluminum fuel tank trailer

Cat separa treler juga sangat penting, cat yang baik boleh meningkatkan hayat perkhidmatan separa treler, bukan berkarat.Treler tangki bahan api aloi aluminium kami menggunakan penyemburan serbuk elektrostatik serta proses cat penaik, yang boleh menyembur cat secara sekata pada permukaan keluli, tidak akan ada fenomena aliran, penampilan lebih cantik. Selepas membakar, keupayaan lekatan cat bertambah baik, dan cat tidak akan mudah jatuh selepas penggunaan yang lama, dan ia juga boleh mengekalkan warna yang cerah.